• Angel Care légzésfigyelő AC401+ bébiőr

Angel Care légzésfigyelő AC401+ bébiőr

40629 Ft

Légzésfigyelő és bébiőr egy csomagban.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

Tartalma:

2 db érzékelőtábla

Gyermekőrző egység

Szülői egység

Vevőn övcsipesz


Tulajdonképpen mozgásérzékelő monitor, hisz a légzés is akármilyen apró is, de mozgás. Két érzékelő lapja van, amit a matrac (kókusz, szivacs) alá kell betenni (12 cm-es matrac vastagságig használható). A monitor akkor riaszt, ha kb. 20 másodperces mozgásszünetet észlel, amikor is előriasztást hallunk, majd 5 másodperc múlva a készülék riaszt. Légzéskimaradás esetén rezgő riasztás figyelmeztet a szülői egység oldalon, mely ki- illetve bekapcsolható.
- A légzést figyelő kontroll és a szülői egység adapterről és elemről működik, melynek lemerülését led jelzi. Áramszünet esetén elemes üzemmódban működik tovább, ha az elemek benne vannak mindkét egységben. Ha a légzésfigyelő be van kapcsolva, akkor ne használjon más, vibrációt okozó készüléket. A biztonságos használat érdekében, ezért a zavaró tényezőket ki kell szűrni.
- A hatótávolság (nyílt terepen) 250m, melynek jelzése (riasztása) állítható. A szülői egység hordozhatóságát övcsiptető könnyíti meg. Hordozható egy irányú hangtovábbító egységgel rendelkezik, így nem csak a légzés kimaradást, hanem a baba hangját is hallhatóvá teszi. A hangfogadó mód, választható hangra bekapcsoló vagy folyamatos. Állítható a mikrofonérzékenység és a hangerő. További funkciói közé tartozik, hogy a szülői oldalon jelzi a gyerekszoba hőmérsékletét és ideiglenes némító funkcióval, a gyermekörző egységen pedig éjszakai fénnyel van ellátva.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.