• Protexin Candid-Plus 60x

Protexin Candid-Plus 60x

4790 Ft

5211 Ft

Felnőttek és 12 éven felüli gyermekek részére kifejlesztett komplex probiotikum, étrendkiegészítő készítmény.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

A Protexin Candid Plus felnőttek és 12 éven felüli gyermekek részére kifejlesztett komplex probiotikum, étrendkiegészítő készítmény. A készítmény továbbá prebiotikumként frukto-oligoszacharidot (56%) valamint grapefruit mag kivonatot (30%) és fokhagyma koncentrátumot (14%) tartalmaz. A grapefruit extractum számos bioflavonoidot tartalmaz, melyek hatékonyan csökkentik a kórokozók, elsősorban a gombák aktivitását. A fokhagymának pozitív hatást tulajdonítanak a baktériumok, vírusok és gombák elleni védekezésben, valamint a szív- és érrendszeri problémák megelőzésében. A Protexin Candid Plus segítségével helyreállítható, illetve megőrizhető az egészséges bélflóra.
A barátságos baktériumok száma több esetben is csökkenhet: antibiotikumok alkalmazása során, a modern életstílus hatása következtében, stressz, étrendváltozás, betegségek és utazások kellemetlen hatásainak következtében. Ilyenkor pótolnunk kell a lecsökkent probiotikumok mennyiségét. A Protexin Candid Plus 7-féle hasznos, humán eredetű baktériumtörzset (Lactobacillus casei, Lb rhamnosus, Streptobacillius thermophilus, Bifidobacterium breve, Lb acidophilus, Bb longum, Lb bulgaricus) és a szaporodásukat elősegítő prebiotikumot (frukto-oligoszacharid) is tartalmaz. A humán eredetű baktériumok a savvédő köpeny segítségével sikerrel jutnak át a gyomor savas közegén, ezért a bevitt baktériumok kiemelkedő arányban élve jutnak el a vastagbélbe, így képesek „belakni” a bélrendszert (azaz megtapadnak és szaporodnak), ezért hatásuk tartós és egymást segítő. A Protexin Candid Plus kiváló kolonizációs képességét a benne található prebiotikum (oligofruktóz) fokozza, és a napi adag alacsony költsége ideális választássá teszi.
A főétkezéshez kapcsolódóan bevéve napi 2 kapszula alkalmas a megbomlott egyensúly helyreállítására. Jó tudni, hogy a tejsavbaktériumok érzékenyek az elterjedten alkalmazott antibiotikumokkal szemben. Ezért legalább 3 óra teljen el az antibiotikum és a Protexin Candid Plus bevétele között. A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.