Homeopátia és a kutya (Springmed)

  • Homeopátia és a kutya (Springmed)

Homeopátia és a kutya (Springmed)

750 Ft

A könyv szerzői Issautier, Marie-Noelle Dr. és Peker, Jacqueline Dr.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

Kiadás:


Szerkesztette: Kürti Gábor
Szakmailag ellenőrizte: Dr. Mátray Árpád
Borító, tervezés, nyomdai előkészítés: Digitaltosh Stúdió
A mű eredeti címe: Homéopathie - le chien
© Francia (eredeti) kiadás: Marabout, 2003
SpringMed Kiadó, 2008, 89 oldal
ISBN 978 963 9695 89 4

 

 

A homeopátia rendkívül széles körben használható az állatgyógyászatban is.
Kifejezetten a kutyák homeopátiás kezelésére vonatkozó könyv hazánkban ez ideig még nem jelent meg. Joggal mondhatjuk tehát, hogy Dr. Marie-Noëlle ISSAUTIER és Dr. Jacqueline PEKER könyve teljes mértékben egyedülálló, ezért hiánypótló mű.
Kutyatartóknak kedvenceik otthoni, gyengéd, természetes gyógyítására is bőven találhatunk benne ötleteket, de a könyv szakemberek számára ugyancsak hasznos segítség. A könyv abc-sorrendben, könnyen követhetően írja le a gyakori betegségeket, problémákat (pl. sebesülések, viselkedészavarok, emésztési problémák), és ad útmutatót, gyakorlati tanácsokat a kezelésre vonatkozóan. A kiadvány felsorolja a leggyakrabban alkalmazott homeopátiás szereket, klinikai javallataikkal és alapanyaguk leírásával együtt.
A mű szerzői közül Dr. Marie-Noëlle ISSAUTIER állatorvos, a franciaországi, lyoni székhelyű Nemzeti Állatorvosképző Iskola homeopátiás oktatója. Az állatorvosi homeopátiával foglalkozó több könyv szerzője.
Dr. Jacqueline PEKER 1964 óta foglalkozik állatgyógyászattal. 1995-1999 között ő vezette a Francia Homeopátiás Társaságot (SFH). Számos állatorvosi vonatkozású kiadvány szerzője, amelyek lehetővé tették a homeopátia széles körű megismertetését mind szakemberek, mind laikusok számára.
A könyv dr. Mátray Árpád homeopata állatorvosnak, a Magyar Állatorvosi Kamara Alternatív Állatgyógyászati Tagozata elnökének szakmai lektorálásával és ajánlásával kerül a boltokba.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.