Naturland tyúkszemirtó balzsam 20g

  • Naturland tyúkszemirtó balzsam 20g

Naturland tyúkszemirtó balzsam 20g

1029 Ft

Tyúkszemek és a bőrkeményedések eltávolítására alkalmas készítmény.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

Termékleírás:
NATURLAND® Tyúkszemirtó balzsam
Az emberek 80%-a szenved valamilyen lábproblémától: száraz, berepedező bőr, tyúkszem, szemölcs stb. A fájdalmas bőrkeményedés vagy tyúkszem kialakulását gyakran a nem megfelelő cipő (szűk) használata, illetve a bokasüllyedés okozza. Fontos, hogy akár a bőrkeményedés, akár a tyúkszem eltávolítására ne használjunk ollót, kést vagy egyéb vágószerszámot, mivel könnyen megsérthetjük a környező területet, vagy a mélyebben fekvő rétegeket. Az ilyen bőrproblémák kezelésére és eltávolítására alkalmazható a szalicilsav tartalmú NATURLAND® Tyúkszemirtó balzsam.

Alkalmazása bőrkeményedés esetén:


Az előzetesen melegvízben kiáztatott, majd szárazra törölt felületet bekenjük, majd 20-30 percig pihentetjük. Ezután a bőrkeményedés könnyedén eltávolítható bármilyen tompa eszközzel.

Alkalmazása tyúkszem esetén:


Az első kezelés előtt melegvízben kiáztatjuk a kezelendő területet, majd szárazra töröljük és bekenjük a készítménnyel. A kezelést kb. 1 hétig, naponta 2x (reggel és este) kell folytatni, amíg a tyúkszem a szalicilsav hatására sárgásfehér kocsonyás anyaggá nem válik. A kezelés végén egy alapos melegvizes áztatás után az elhalt tyúkszem könnyen eltávolítható.
Fontos, hogy kezelés közben a lábakat (a kezelt felületet) csak gyors lemosással tisztítsuk. A készítmény gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a ruhaneműn, kezelés után azonnal felhúzható a zokni vagy harisnya. A régi vagy nagyon kemény tyúkszem esetén nem mindig elegendő az 1 hetes kúra, ilyenkor 1 hét pihentetés után ismételjük meg a kezelést a leírás szerint.

Figyelmeztetés:

Kizárólag külső használatra! Ép bőrfelületen ne alkalmazza! Ha a készítmény ép bőrfelületre kerülne, akkor le kell mosni! A termék szembe, nyílt sebre, nyálkahártyára ne kerüljön! Gyermekek elől gondosan elzárandó!
Töltettömeg: 20 g
Gyártja és forgalmazza:
NATURLAND Magyarország Kft.
1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.
www.naturland.hu

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

Vitalion tabletta 50x
Vitalion tabletta 50x

6657 Ft

133.14 Ft/db

Revalid kapszula 90x
Revalid kapszula 90x

8542 Ft

94.91 Ft/db

Babé Aloe gél 300ml
Babé Aloe gél 300ml

6858 Ft

22.86 Ft/ml