Wartner szemölcsfagyasztó spray 50ml

  • Wartner szemölcsfagyasztó spray 50ml

Wartner szemölcsfagyasztó spray 50ml

5300 Ft

Olyan kezelés, ami lefagyasztja a szemölcsöt a gyökeréig, és az 10–14 nap alatt leesik.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

 tájékoztató

Wartner a krioterápia egy formája, ami fagyasztással távolítja el a szemölcsöt. Ugyanaz a módszer, amit az orvosok alkalmaznak a szemölcsök eltávolítására, amikor -196°C-os folyékony nitrogént használnak fagyasztó szerként.
A Wartner elérhetővé tette a krioterápiát a gyógyszertárakban, egy másik fagyasztószert használva: dimetil éter és propán (DMEP) keverékét. Mindkettőt gyakran használják környezetbarát hajtóanyagként. Ez a keverék hatékonyan lefagyasztja a szemölcsöket -57° C-os hőmérsékleten.
Tudományos kutatás során összehasonlították a folyékony nitrogént és a DMEP-et szemölcsök kezelésében. Az eredmények szerint a két módszer ugyanazt a hatékonysági, tolerancia és biztonsági szintet biztosítja.
A Wartnerrel saját maga távolíthat el közönséges szemölcsöket és lábon lévő szemölcsöket hatékonyan, biztonságosan és gyorsan, amikor önnek a legalkalmasabb, a megbízható orvosi fagyasztásos módszert használva.
A Wartner egy kezeléssel lefagyasztja a szemölcsöt a gyökeréig, ami 10–14 napon belül leválik. Ekkorra alatta új, egészséges bőrfelület fejlődik. A hagyományos, kereskedelmi forgalomban lévő szemölcs eltávolítók szalicilsavat használnak a szemölcsök eltávolítására. Azonban ez azt jelenti, hogy minden nap kezelni kell a szemölcsöt, és akár 12 hetet is igénybe vehet egy szemölcs eltávolítása.

HOGYAN HASZNÁLJA A WARTNERT?


A legtöbb esetben egyetlen kezelés elegendő. A Wartner használatát követő 10–14 napon belül a közönséges szemölcsök általában elmúlnak. Amennyiben az első kezelés után 14 nappal a szemölcs vagy annak egy része még mindig nem múlt el, az biztonsággal újra kezelhető. Minden egyes habszivacs rudacskát csak egy kezeléshez használjon fel, majd dobja el. A régi és nagy szemölcsök vagy lábon lévő szemölcsök 2–3 kezelést is igényelhetnek. Amennyiben a Wartner használatával 3 kezelés sem vezetett javuláshoz, forduljon kezelőorvosához.
EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ 3 LÉPÉSBEN
Húzza a habszivacs rudacskát a műanyag kupakon lévő tüskére! Nyomja a műanyag kupakot az aeroszol spray-re 3 mp-ig! Nyomja a habszivacs rudacska fehér végét a szemölcsre az alábbi táblázatban jelzett ideig!
Szemölcs típusa-Szemölcs átmérő-Kezelési idő
közönséges szemölcsök és a lábujjakon és a
lábboltozaton lévő szemölcsök:  kisebb mint 2,5 mm :10 másodperc
közönséges szemölcsök és a lábujjakon és a
lábboltozaton lévő szemölcsök: 2,5 mm – 5,0 mm :15 másodperc
közönséges szemölcsök és a lábujjakon és a
lábboltozaton lévő szemölcsök :nagyobb mint 5,0 mm: 20 másodperc
(kérges) lábon lévő szemölcsök:a sarkon és a talp párnás részén minden méret: max 40 másodperc
 

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.