• Esprico kapszula 60x

Esprico kapszula 60x

6274 Ft

A természetes koncentrációképességet és figyelmet segítő fontos tápanyagok kombinációját tartalmazzák.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

Egy doboz 60 db gyümölcsízű rágókapszulát tartalmaz bliszterben. A kapszulák a természetes koncentrációképességet és figyelmet segítő fontos tápanyagok kombinációját tartalmazzák, mint omega-3- és omega-6-zsírsavak, magnézium és cink. Az Esprico® 5 évnél idősebb gyermekek táplálékszükségletének megfelelően került kifejlesztésre.

4 rágókapszula (javasolt napi dózis) tartalma:


Tiszta tengeri halolaj
(min. 47% eicosapentansav, EPA, min. 5% docohexansav, DHA) omega-3-zsírsav 860 mg
Ligetszépe olaj
(min. 9% gamma-linolsav, GLA) omega-6-zsírsav 60 mg
Magnézium 80 mg
Cink 5 mg
A kapszulák nemcsak jó ízűek, hanem természetes anyagokból készültek, ezért bevételük hosszú ideig lehetséges. Három havi szedés után a fele mennyiség, napi 2 kapszula elégséges.
Az Esprico® összetevői
Tiszta tengeri halolaj, hidegen préselt ligetszépe olaj, magnéziumcitrát, cinkglukonát, édesítőszer (xilit, acesulfam K), emulgeálószer (glicerin, zselatin, középláncú triglicerid), fényezőanyag (sárga méhviasz), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezékek (vasoxid, titánoxid), narancs aroma.
Az Esprico® nem tartalmaz:
aspartamot (édesítőszert),
glutamátot (ízfelerősítőt),
phthalatent (lágyítószert),
glutént (ragasztó fehérjét),
konzerváló anyagot.
Mikor nem lehet ESPRICO®-t bevenni?
Halallergia esetén.

Adagolási javaslat

Gyermekeknek 5 éves kortól napi 2x2 kapszula ajánlott, de 12 hét után az adagot felére lehet csökkenteni. A kapszulát direkt szétrágva, vagy folyadékkal lehet elfogyasztani. Szükség esetén hosszabb idejű szedés lehetséges, sőt ajánlott.

ESPRICO® egy csúcsminőségű termék
A minőséget megőrzi, ha a kapszulákat mindig a dobozban tárolja. Tartsa száraz, hűvös helyen, mert a zsírsavak hő és fényérzékenyek!

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.