• Ellen probiotikus tampon Normál 12x

Ellen probiotikus tampon Normál 12x

2990 Ft

Biztonságos, diszkrét és kényelmes védelmet biztosít a menstruáció idején.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

Mi az Ellen tampon?

 

Kettős hatású orvostechnikai eszköz Az ellen® probiotikus tampon Lacto Naturel® (LN®) probiotikumot tartalmaz, amely olyan szabadalmaztatott laktobacillus törzsek keveréke, amelyek együttesen elősegítik az egészséges hüvelyflóra fenntartását.
Számos tudományos vizsgálat igazolta, hogy a hüvely tejsavtermelő baktériumai kulcsfontosságú szerepet játszanak a hüvely egészségének fenntartásában.
Az ellen® probiotikus tampon elősegíti az egészséges hüvelyflóra fenntartását, és megbízható, kényelmes védelmet nyújt a menstruáció idején.
Az ellen® tampon használata azoknak javasolt, akiknél a hüvelyi baktériumflóra egyensúlya felborult, valamint azoknak, akik szeretnék ezt megelőzni. Az ellen® tampon biztonságos, diszkrét és kényelmes védelmet biztosít a menstruáció idején.
Az ellen® probiotikus tampon Lacto Naturel®-t (LN®) tartalmaz, ami olyan speciális probiotikus tejsavtermelő baktériumtörzsek keveréke, amelyek együttesen segítik a hüvelyi mikroflóra fenntartását, védve a hüvely egészségét.
Az ellen® kizárólag a menstruációs vérzés alatt használható.
Az ellen® tampont a csomagolás alján található lejárati idő végéig használhatja. Ha az ellen® tampont a lejárati idő után alkalmazza, akkor lehetséges, hogy nem éri el a kívánt probiotikus hatást, azonban normál tamponként biztonságosan használható.
Az ellen tampon használata nem helyettesíti a rendszeres nőgyógyászati vizsgálatot.

A tampon használatával kapcsolatosan egy ritka, de súlyos betegség a TSS léphet fel. A betegséget egy, az emberi bőrön található kórokozó okozza. A TSS akkor alakulhat ki, ha az adott kórokozó jelenlétében a telített tampon túl sokáig marad a hüvelyben. A TSS kialakulásának kockázata már eleve alacsony, mely azonban minimálisra csökkenthető, ha a tampon behelyezése előtt alaposan kezet mos, és a tampont azonnal kicseréli, amikor az telítődött. A menstruáció végén mindig vegye ki az utolsó tampont.
A TSS tünetei hirtelen kialakuló magas láz, hányinger, ájulás, bőrkiütés (eritrodermia), torokfájás, izomfájdalom, hányás és hasmenés.
Ha ezek a tünetek a menstruációval összefüggésben jelentkeznek, akkor vegye ki a tampont, és haladéktalanul forduljon orvoshoz!

 

 

Minőségbiztosítás

 

 

Az ellen® tampon megfelel az orvostechnikai eszközökre vonatkozó 93/42/EGK számú irányelvben meghatározott összes alapvető biztonsági követelménynek. A terméket az ISO14 971:2007 szabványban előírt kockázatkezelési követelményeknek megfelelően állították elő.
A csomagoláson feltüntetett cseppek az EDANA szabványban meghatározott menstruációs folyadékmennyiséget jelképezik.
Az ellen® tampon igazoltan megfelel rendeltetési céljának.

 

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.