Walmark Marslakócskák Gummi gummitabletta 60x

  • Walmark Marslakócskák Gummi gummitabletta 60x

Walmark Marslakócskák Gummi gummitabletta 60x

2789 Ft

Gummitabletta formában tartalmazza a 3-14 éves korú gyermekek igényeinek megfelelő vitaminokat és ásványi anyagokat.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

Hatóanyagai segítik az immunrendszer megfelelő működését (B12, C, D, E-vitamin, folsav és cink), támogatják a szervezet energiatermelését (B3, B12 vitaminok, biotin). Csontaktív komplexe (kalcium + D-vitamin) segíti a gyermekek egészséges csontfejlődését. A Marslakócskák Gummi csomagolása 4 különböző gyümölcsízű (erdei gyümölcs, eper, citrom, narancs) gumitablettát tartalmaz, amelyek kizárólag természetes színezékek felhasználásával készültek.

Marslakócskák Gummi


Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! 3 éves kor alatti gyermekeknek nem adható. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Csak természetes színezékeket használtak a termék előállításakor. Fény hatására a gumitabletták elszíneződhetnek, de ez egyéb minőségi változást nem okoz. Száraz, sötét helyen, 25 ºC vagy alacsonyabb hőmérsékleten, gyermekek elől elzárva tartandó.

 

 

összetétel

glukóz szirup, szaccharóz, dikalcium-foszfát-dihidrát, zselatin, savanyúságot szabályozó (citromsav), L-aszkorbinsav, cink-citrát, eper-, erdeigyümölcs- és narancs aroma, D-alfa-tokoferol-acetát, nikotinamid, citrom aroma, spenót-, csalán- és kurkuma kivonat (citromízű gumitablettában), fényező anyag (karnaubaviasz), növényi olaj, színezékek (cochineal (eperízű), kurkumin (citromízű), paprika-kivonat (narancsízű) és orvosi szén (erdeigyümölcs ízű tablettában)), kalcium-D-pantotenát, kékszőlő-kivonat, cianokobalamin, kolekalciferol, fitomenadion, folsav, D-biotin.

 

 

adagolás:

 

Naponta 2 gumitabletta 3 éves kortól. Idősebbek is szedhetik.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.