• Avent cumisüveg teás 125ml

Avent cumisüveg teás 125ml

0 Ft

Ideális kisebb mennyiségű etetéshez, itatáshoz.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

Minden Philips AVENT termék megbízható, tartós és megfelel, illetve szigorúbban alkalmazza, az Európai szabványi előírásokat a gyermek itatási eszközökre. (European Standard for Drinking Equipment for Children EN14350:2004)

A BPA mentes cumisüvegek is az anyai mellhez hasonló etetőcumival rendelkeznek, mellyel kombinálható a szoptatás és a cumisüvegből való táplálás.
Hasfájást csökkentő szelepe miatt kevesebb nyűgös időszak, különösen éjjel.

Hogyan előzheti meg, hogy a Philips Avent cumisüveg szivárogjon?


Akkor fordulhat elő szivárgás a Philips Avent cumisüveg zárógyűrűje alól, ha a Philips Avent etetőcumi alján található ˝szoknya˝, azaz perem nincs megfelelő helyzetben. Próbálkozzon az alábbi lépésekkel: 1. Húzza át az etetőcumit a zárógyűrűn, míg a helyére nem pattan, ezután pedig nyomja határozottan a kupakot a zárógyűrűre. Csavarja az összeszerelt felsőrészt a cumisüvegre. 2. Ellenőrizze, hogy nem húzta-e túl szorosra a felsőrészt. Ez ugyanis deformálhatja a hasfájás-elleni ˝szoknya˝ részt, vagy az ettől beakadhat, így az egyirányú szelep nem tud megfelelően működni. 3. Nedvesítse meg az etetőcumi peremét, mielőtt áthúzná a zárógyűrűn. Ezzel biztosítja, hogy a perem a helyére csússzon az üveg nyakán belül és pecsétszerűen lezárja azt. 4. Győződjön meg arról, hogy nem ragadt-e tartalom a cumisüveg felső részének 0,5cm-es sávjában az üvegre. 5. Kerülje a felsőrész - a zárógyűrű, az etetőcumi és a kupak - cumisüvegre történő csavarásakor a túlzott erőkifejtést.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.