A Tatabánya mellett található környei gyógyszertár épülete az 1970-es évek elején épült, a patika mai formájában 1996 óta üzemel Orlovitsné dr. Balogh Marianna szakgyógyszerész vezetésével. Kétszer került sor az épület felújítására, korszerűsítésére, mely során tágasabb, barátságos, megfelelő technikai felszereltségű környezet kialakítására törekedtünk.

A gyógyszertár munkatársai: dr.Árendásné Krupánszki Erzsébet, Orlovitsné dr.Balogh Marianna,Moszkály Zsuzsanna, dr. Orlovits Éva, Schindele Andrea,Wittmann Éva.

A patika az Április utcában, az út bal oldalán található. Az autóval érkezők az épület felöli oldalon az utcán, illetve a szemközt található parkolóban tudnak megállni. Az általunk forgalmazott termékek egy részét nemcsak személyesen vásárolhatják meg, hanem online, webpatikánkban is. Gyógyszertárunk honlapján (www.plantago.hu) megtalálhatóak a vény nélkül is kapható gyógyszerek és egyéb termékek, melyeket megrendelhetőek, és az ország egész területén futárszolgálattal jutnak el vásárlóinkhoz. Ez az online gyógyszertár így lehetőséget biztosít arra, hogy a tőlünk távolabb élők is tudjanak nálunk vásárolni. A honlapon próbáljuk folyamatosan feltüntetni a hozzánk érkező új termékeket is, de az online patika sajnos nem mindig tartalmazza azonnal a gyorsan bővülő kínálatot, ezért esetleges kérésekkel forduljanak hozzánk e-mailban, telefonon, vagy személyesen is.

A gyógyszertárban nemcsak gyógyszerek forgalmazásával foglalkozunk, megtalálhatóak kínálatunkban gyógyászati segédeszközök, gyógyteák, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, kozmetikumok, homeopátia, egészségügyi témájú és diétás könyvek, babaápolás. Ha mégsem találja meg patikánkban, amire szüksége lenne, rövid határidőn belül próbáljuk beszerezni a megrendelt terméket.

A patikában számos homeopátiával foglalkozunk: magtalálhatóak nálunk a Boiron által gyártott monokomponensű és komplex szerek, fogkrémek, a Peithner termékei, Schüssler sók, a Remedia monokomponensű gyógyszerei.

Gyógyszertárunkban kedvező áron vásárolhat, de emellett különböző akciókkal is jelentkezünk. Ez gyakran érinti a vérnyomásmérőket, a kismama vitaminokat, a Scholl lábápolás termékeit,a Babé kozmetikumokat, de akcióink folyamatosan megújulnak, amit az online gyógyszertárban is nyomon lehet követni.