Bonolact Pro+Biotikum étrendkiegészítő kapszula 30x

  • Bonolact Pro+Biotikum étrendkiegészítő kapszula 30x

Bonolact Pro+Biotikum étrendkiegészítő kapszula 30x

2075 Ft

Az egészséges bélflóra fenntartásáért.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

A Bonolact® Pro+biotikum probiotikus hatású, élő baktériumokat tartalmazó speciális étrend-kiegészítő. Rendszeres szedésével segíti az egészséges bélflóra fenntartását. Kiemelkedően magas csíraszámban tartalmazza a legfontosabb egészségvédő baktériumtörzseket: Lactobacillus acidophilus LA-5® és Bifidobacterium BB-12®, amelyek széles körben klinikailag vizsgált és dokumentáltan élettanilag hasznos baktériumok. A Bonolact® Pro+biotikum kizárólag természetes anyagokból készült, klinikailag tesztelt készítmény.

Felhasználási javaslat:

az egészséges bélflóra fenntartásáért szedjen naponta 2x1 kapszulát étkezés közben, vagy után.

Hogyan regenerálható az antibiotikum kúra során sérült bélflóra?

A gyógyító antibiotikum kúrák alatt a hasznos baktériumok nagy számban pusztulnak el, ezért pótlásukhoz használja a speciálisan erre az esetre fejlesztett probiotikus termékünket, a Bonolact® Re+general-t!

Hogyan kell a Bonolact® Pro+biotikum-ot tárolni?

A termék minőségét speciális csomagolás védi. A termék környezeti hőmérsékleten tárolható. A Bonolact® Pro+biotikum – a csomagoláson feltűntetett szavatossági időn belül – két évig szobahőmérsékleten eltartható. A kapszulákban található élő baktériumtörzsek csíraszáma ezen időtartam alatt nem csökken a garantált érték alá !

Vannak-e mellékhatásai a Bonolact® Pro+biotikum-nak?


A Bonolact® Pro+biotikum-ban megtalálható baktériumtörzsek klinikai vizsgálatai során a kutatók még az ajánlott dózis többszörösének bevitelekor sem tapasztaltak mellékhatásokat.
Az OÉTI által bevizsgált és szakvéleménnyel ellátott termék. OÉTI szám: 91/É

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.