• Bonolact Re+general 14x

Bonolact Re+general 14x

2189 Ft

Alkalmazását antibiotikum kúrák alatt és után javasoljuk.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

A gyógyító antibiotikum kúrák során a bélflórában élő, az egészség megőrzéséhez nélkülözhetetlen hasznos baktériumok száma jelentősen csökkenhet, ami kedvezőtlen következményekkel jár.
A megoldás kézenfekvő: az elpusztult hasznos baktériumokat pótolni kell, vagyis az antibiotikum kúra alatt és után szedje a Bonolact® Re+general-t!
Termékünk egy olyan probiotikus készítmény, amely kifejezetten antibiotikum kúra alatti és utáni használatra készült. A Bonolact® Re+general kiemelkedően magas számban tartalmaz olyan egészségvédő baktériumokat, amelyek antibiotikum kúrák során használt hatékonyságát sikeres klinikai kísérletek igazolták világszerte.

 

Felhasználási útmutató:

elsősorban antibiotikum kúra alatt és után az egészséges bélflóra megőrzésére, illetve az elpusztult bélflóra regenerálására. Adagolása napi 2x1 kapszula, a gyógyszer bevétele után legalább 3 órával. A bélflóra hatékony regenerálása érdekében ajánlott a Bonolact® Re+general szedése az antibiotikum kúra után még legalább tíz napig!
Hogyan őrizheti meg bélflórája egészségét hosszú távon
Az antibiotikum kúrákon kívül más tényezők,
* nem megfelelő étrend,
* stressz,
* környezeti ártalmak, vagy
* betegségek
hatására is elpusztulhat a bélflóra jelentős része, teret adva így az egészségünket veszélyeztető káros baktériumoknak. Bélflórája egészségének hosszú távú fenntartása érdekében használja minden nap a Bonolact® Pro+biotikum, vagy a por alakban kapható Bonolact® Pro+biotikum Junior készítményünket.

 

 

Hogyan kell a Bonolact® Re+general-t tárolni?

A termék minőségét speciális csomagolás védi. A termék környezeti hőmérsékleten tárolható. A Bonolact® Re+general – a csomagoláson feltűntetett szavatossági időn belül – két évig szobahőmérsékleten eltartható. A kapszulákban található élő baktériumtörzsek csíraszáma ezen időtartam alatt nem csökken a garantált érték alá !

 

 

Vannak-e mellékhatásai a Bonolact® Re+general-nak?


A Bonolact® Re+general-ban megtalálható baktériumtörzsek klinikai vizsgálatai során a kutatók még az ajánlott dózis többszörösének bevitelekor sem tapasztaltak mellékhatásokat.
Az OÉTI által bevizsgált és szakvéleménnyel ellátott termék. OÉTI szám: 133 /É

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.