Homeopátia és a gyerek (Springmed)

  • Homeopátia és a gyerek (Springmed)

Homeopátia és a gyerek (Springmed)

750 Ft

A könyv szerzője Boulet, Jacques Dr.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.

Kiadás:


Szerkesztette: Kürti Gábor
Szakmailag ellenőrizte: Dr. Némedy Edit,Dr. Zarándi Ildikó
Borító, tervezés, nyomdai előkészítés: Digitaltosh Stúdió
Felelős kiadó: Dr. Böszörményi Nagy Klára
A mű eredeti címe:
Dr. Jacques Boulet: Homéopathie – L’enfant
© Francia (eredeti) kiadás: Marabout, 2003
SpringMed Kiadó, 2008, 75 oldal
ISBN 978 963 9695 87 0

 

 

Milyen a jó tanácsadó könyv, ha gyermekről, betegségekről és homeopátiáról szól?
Legyen könnyen forgatható, logikus, egyértelmű ajánlásokkal. Dr. Jacques BOULET négygyermekes családapaként érzi át többek közt a lázzal járó betegségek, fülfájások, ekcéma, alvási nehézségek problémáját, miközben több évtizedes gyermekorvos-homeopata tapasztalatait osztja meg az olvasóval.
A betegségek abc-sorrendben, könnyen kereshetően szerepelnek a könyvben, rövid általános leírással, ápolási tanácsokkal és pontos szerajánlással.
Ez a kiadvány gyakorlati jellegű homeopátiás tanácsokkal látja el a gyermekéről gondoskodó olvasót, ami nem helyettesíti, de kiegészítheti az orvosi kezelést és a gyógyszerészi szerajánlást. A kiadványban megtalálhatók a leggyakrabban alkalmazott homeopátiás szerek, valamint klinikai indikációik és alapanyaguk leírása is.
Dr. Jacques BOULET francia gyermekorvos már több mint húsz éve. Több gyógyszerész és orvos szakon is homeopátiát oktat hazájában, egyben a nemzetközi
Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Szervezet (CEDH) igazgatója. Számos homeopátiás témakörben megjelent mű szerzője.
A könyv dr. Zarándi Ildikó belgyógyász, homeopátiás orvos, a CEDH Hungária Homeopátiás Oktató Szervezet igazgatója szakmai lektorálásával és ajánlásával kerül a boltokba.

A termék megrendeléshez kérem lépjen be a felhasználónevével, vagy regisztráljon.